increase Font
decrease Font
reset Font
page style Back/White
page style White/Back
page style Standard
ΕΣΠΑ 2014-2020

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπων πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με το χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και το χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς.

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται.

Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που μας παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα λαμβάνονται σε συνεργασία και με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

α) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς.

Η προεξώφληση γίνεται σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται παρακάτω αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.

1) Eurobank Αρ. Λογαριασμού IBAN : GR7902601590000820200441397

Όνομα δικαιούχου : ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

2) Εθνική τράπεζα Αρ.Λογαριασμού IBAN : GR2201108580000085800543994

Όνομα δικαιούχου : ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

β) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω e-mail στο info@beddo.gr ή και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά καλώντας στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του beddo.gr (2421062594) Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει. 

Παρακαλούμε οι πληρωμές μέσω e-banking αν είναι δυνατόν να γίνονται από την ίδια τράπεζα. Διαφορετικά επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής εμβάσματος που διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - Η εταιρία beddo.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και εφόσον σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον χρόνο παράδοσης, πραγματοποιείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα την πληρωμή του συνολικού ποσού (τίμημα και τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του(ων) προϊόντος(ων) που θα σας αποστείλουμε.

Με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα ξεκινάει και η διαδικασία της αποστολής των προϊόντων καθώς και η σχετική ενημέρωση πρός εσάς με τους παρακάτω τρόπους.

1) μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο

2) με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. το οποίο μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

 

Πολιτική υπαναχώρησης:

Κατά την έναρξη το δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) - αναφέρει πως ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους

Επίσης η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική συναλλαγή. Αν μια συναλλαγή έχει γίνει μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην κάρτα και όχι σε κάποιο λογαριασμό του πελάτη.

 

Παρατήρηση: 

Τα προϊόντα του beddo.gr είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Ο πελάτης καταβάλει κατά την παραγγελία μέρος της αξίας του προϊόντος (προκαταβολή 40%) και το υπόλοιπο με την ολοκλήρωση της κατασκευής του προϊόντος. Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.